A közös munka gyümölcse

Ha gyümölcsöt adok, jóllakhatsz. Ha közösen fát ültetünk,
bármikor szüretelhetsz magad is. Hiszem, hogy ha egy ügyfél
folyamatosan korrekt információt kap, akkor
piaci alapon is tud helyes döntéseket hozni.

Miért javaslom a közös kampányfelügyeletet?

#bbcreates #learnandworktogether #bbcreateslearnandworktogether

A BB Creates megalapításával küldetésemnek tekintem, hogy a vállalatokat segítem az online marketingjükben rejlő lehetőségek kiaknázásában. Ráadásul ezt úgy, hogy őket minél több hasznos információval és tudással látom el. A gyakorlati oktatást új alapokra helyezem.

Hiszem, hogy ha egy ügyfél folyamatosan korrekt információt kap, akkor piaci alapon is tud helyes döntéseket hozni, és nem csupán megérzéseire kell hagyatkoznia.

Az én hitvallásom szerint egy ügyfél és egy ügynökség, vagy egy tanácsadó akkor tud jól együttműködni, ha olyan a kapcsolat közöttük, mint egy óraszerkezetben a fogaskerekek összehangolt munkája. Előny az is, ha tudják egymást erősíteni (ötletekkel, információval, kivitelezéssel, stb.), nem csupán egy szimpla vállalkozói szerződés keretében dolgoznak együtt robotként.

Szeretek jó dolgokat létrehozni, szeretek alkotni, és szeretek tanulni, új dolgokat megismerni. Hiszem, hogy a reklám értékeket közvetíthet. Hiszem, hogy léteznek intelligens és etikus vállalkozók, akikkel öröm közös projekteket elindítani és végigvinni.

Én nem ügynökséget üzemeltetek, és nem is egy szimpla online marketing tanácsadó vagyok. Nekem hivatásom van és hitvallásom. Én azt gondolom, hogy sikeres vállalkozást csak úgy lehet működtetni, ha a szíved mellett az eszed is a helyén van. Ezért az én szolgáltatásaim alap pillére az „együtt tanulva dolgozni”.

A személyes találkozók alkalmával közösen alkotunk, és találjuk ki a legjobb, leghasznosabban megvalósítható lépéseket a kitűzött cél érdekében. A vállalkozó hozza a saját szakmája tapasztalatait, én pedig az online világ és a marketing tapasztalataimmal támogatom a folyamatot.

Megnézzük és kielemezzük együtt (!) a weboldalt, ötletelünk, létrehozunk egy Google AdWords fiókot, kampányt indítunk, Facebook hirdetést adunk fel. Analizáljuk a webstatisztikákat, felhasználói élményt, közösen gondolkodunk újabb lehetőségeken.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed van, vagy bővebb információra lenne szükséged, akkor írj vagy hívj, örömmel segítek!
Telefonszámom: +36 20 377 9514